Reserveer hier uw kaarten

De cast van Koning van Katoren

 Soy Kroon

Soy Kroon

Soy was al vanaf jonge leeftijd te zien in vele tv series en musicals, waaronder de musicals Pinokkio, Kruistocht in Spijkerbroek, Daendels, Kruimeltje en Oorlogswinter - net als Koning van Katoren naar een boek van Jan Terlouw. Op tv was Soy te zien in de series Tien Torens Diep en Lisa's Missie en speelt hij nu een hoofdrol in Galaxy Park.

 Dennis Willekens

Dennis Willekens

Dennis studeerde in 2010 af aan de Willem Nijholt Academie voor Muziektheater en was daarna te zien in de musicals Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat (Gad, Bakker en understudy Ruben), Ontbossing (Repelsteel), RENT (Marc Cohen), Zorro de musical (swing, understudy Sergeant Garcia) en Robin Hood de musical. Op tv was Dennis te zien in commercials van Amstel Bier, de serie Moordvrouwen en dit seizoen als hoofdpersonage Sander in Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde op RTL 5.

Babbe Groenhagen 

Babbe Groenhagen

Babbe studeerde aan de Frank Sanders Academie voor Musicaltheater en speelde in voorstellingen van Theaterplan en de Efteling. Ze is al jaren als actrice en poppenspeler betrokken bij Theater Terra, onder andere in de voorstellingen Dolfje Weerwolfje, Kleine Ezel, Muis, Kikker in de Wolken, Os & Ezel, Kikker en zijn Vriendjes, Wonderlijke Reis van Mijnheer Prikkebeen en Kikker. Afgelopen seizoen was ze te zien in de familiemusical Jip en Janneke. Verder speelde Babbe een rol in de speelfilm Lepel en werkt ze regelmatig als docent aan de Frank Sanders Academie.

Roos van der Waerden 

Roos van der Waerden

Roos studeerde in 2011 af aan het Conservatorium Haarlem, in de richting Musicaltheater en speelde tijdens haar studie in verschillende shows in de Efteling. Ze was te zien in de musicals Meester van de zwarte molen, Daendels, Lucky Stiff (afstudeervoorstelling) en De Gebroeders Leeuwenhart. Ook maakt Roos deel uit van The Triolettes, spreekt ze diverse tv series in en geeft ze stem aan Roodkapje in Sprookjesboom de Film.

Christiaan Koetsier 

Christiaan Koetsier

Christiaan studeerde zang Jazz & Pop aan het Conservatorium ArtEZ te Zwolle en volgt op dit moment een masteropleiding aan Toneel & Kleinkunstacademie / Conservatorium van Amsterdam. Hij was eerder onder andere te zien in de muziektheatervoorstellingen Chagall: de schilder en de liefde, Lennaert Nijgh: De Reiziger, PURPER revisited en Springlevend: liedjes van Robert Long en Frans Halsema.