Reserveer hier uw kaarten

De cast van Spuit Elf

Theo Terra

Theo Terra

Theo Terra richtte in 1978 Theater Terra op, nadat hij van Jan Nelissen, de nestor van het Nederlandse poppenspel, les had gekregen. 
Als artistiek leider, maker, decorontwerper en/of speler werkte Theo eerder aan onder meerHemellief, Rioolvlinder, 7 Vadertjes, Koninginnesoep, Gat In De Lucht, Circus, Kikker, Kleine Ezel, Kikker in de Wolken, Cas & Polle, De Matroos in de Doos, De Brief voor de Koning, Kikker en zijn Vriendjes, Woezel & Pip in de Tovertuin, De Wonderlijke Reis van Mijnheer Prikkebeen en Nieuwe Avonturen met Dolfje Weerwolfje. Voor de decorontwerpen van De Brief voor de Koning en Kikker en zijn Vriendjes ontving Theo een nominatie voor een John Kraaijkamp Musical Award.

Dick Feld

Dick Feld

Nadat Dick jarenlang voor Studio Hinderik werkte, startte in 1991 zijn samenwerking met Theo Terra. Hij speelde in o.a. Rioolvlinder, 7 Vadertjes, Torenhoog, Cas & Polle, Kleine Ezel en Kikker en was te zien tijdens de Amerikaanse tournees van Circus, Koninginnesoep, Zwanendons en Kikker.Als maker en/of (mede)schrijver werkte hij onder andere aan Lieve Buurvrouw, Koninginnesoep, Circus, Papa.com, Kikker, Kleine Ezel, Kikker in de Wolken, De Matroos in de Doos, Dolfje Weerwolfje, De Brief voor de Koning, Os & Ezel – Het Evangelie volgens Kees, De Wonderlijke Reis van Mijnheer Prikkebeen en Nieuwe Avonturen met Dolfje Weerwolfje. Voor Kikker won Dick een John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Inhoudelijke Creatie 2003. Voor het script van Kikker en zijn Vriendjes mocht hij tevens een Musical Award in ontvangst nemen in 2009.

Iris Rodenburg

Iris Rodenburg

Iris studeert aan het Conservatorium Haarlem en volgt de richting Musicaltheater. Tijdens deze studie speelde ze reeds in diverse opleidingsvoorstellingen, waaronder Les Misérables, The Wicked Wiz Of Oz en de dinnershow Cirque. Ook was Iris te zien in de kindervoorstelling Wonderlik.

Lars Mak

Lars Mak

Lars studeert momenteel aan de afdeling Muziektheater van het ArtEZ Conservatorium in Arnhem. Hij speelde in diverse collectieve studieprojecten als zanger, acteur en theatermaker en maakte voor zijn opleiding een eigen bewerking van de musical, het boek en de film Turks Fruit. Van 2008 t/m 2010 speelde Lars verschillende rollen op het Sprookjesfestival in Arnhem. In 2010 speelde hij de rol van Che in zijn eigen bewerking van de musical Evita en in datzelfde jaar speelde hij de hoofdrol in een bewerking van West Side Story, een productie in samenwerking met Introdans.